Stegte fasanhjerter med svampe

25. oktober 2014 by jacobdklarsen

Dato: 25. oktober 2014
KategoriMad
TagsFasanJagtVildtSankerSvampe,
 TimianSelvforsyning, Polenta, Rosmarin, Krydderurter, Kantareller, Karl Johan

Forleden havde jeg været ædru i præcis 550 dage.
Det ville jeg fejre stille og roligt med mig selv og noget god mad og fodbold i fjernsynet.

En af mine favorit spise er helt klart hjerter fra fasaner. Smager intenst af vildt og er ekstremt mørt og bare.. lækkert!
Da jeg også er vild med skovens svampe ville jeg prøve at kombinere disse to ting. Det måtte være et fint festmåltid.

For at kunne blive mæt valgte jeg at lave en bund af polenta.

Billede 23-10-14 20.00.17

Billede 23-10-14 20.18.04

Jeg brugte 7 fasanhjerter.
5 forskellige svampe: kantareller, tragtkantareller, karl johan, trompetsvampe og pigsvampe.
4 forskellige kryderurter: Rosmarin, timian, vietnamesisk koriander, korianderblomster. og persille.

Jeg startede med at stege hjerterne i smør, rosmarin og timian.

Billede 23-10-14 19.15.43

Billede 23-10-14 19.20.47

Derefter kogte jeg polenta. Kølede det ned. Skar det i ønskede størrelser og stegte det sprødt på panden.

Svampenge blev renset og stegt i smør på en pande. Billede 23-10-14 18.20.12 (1)
Derefter var det bare at gå igang med at anrette.
Det smagte sindsygt lækkert!

Billede 23-10-14 19.58.30 Billede 23-10-14 19.58.57
Billede 23-10-14 20.00.56 Billede 23-10-14 20.01.21 Billede 23-10-14 20.01.36 Billede 23-10-14 20.07.23


1 kommentar »

  1. Hej Jacob,
    Ville lige høre om du nød dem varmt, eller koldt?
    Lyder som perfekt opvarmning til nytårs aften menuen, men skal de laves som varm forret, eller kan de spises som kold velkomst-snack?

    På forhånd tak

    Comment af Bo Otzen — 27. november 2019 @ 14:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment