Projekt ladcykel

22. august 2020 by jacobdklarsen

Dato: 22. august 2020
Kategori: Projekter
Tags: Cykel, Gør det selv

Jeg har altid godt kunne tænke mig en rigtig Christiania ladcykel. En ladcykel, der kan transportere gode ting rundt. Gode ting som en lille weber-grill til picnic-turen, indkøbsposer fyldt med gode madvarer, en sød pige på vej til teatret, nevøer på vej til slikbutikken, rammer med øl til polterabend, tasker med tæpper, badetøj, håndklæder og snacks på vej til stranden. Sådan en ladcykel har jeg altid gerne ville have. Jeg er dog for nærrig til at ville betale 10.000 kr. + for en ny. Derfor måtte projekt ladcykel påbegyndes.

Så da jeg for nogle år siden købte en ladcykel, eller snarere resterne af en ladcykel, tænkte jeg fedt man! Nu skal projekt lad cykel igang!

Cyklen kørte egentligt fint nok. Kæden var ny og der var luft i dækkene. Så det var jo bare noget mindre kosmetisk arbejde, der manglende.

Jeg gik igang med at måle de indvendige mål til nye plader, og smuttede derefter en tur i Silvan, hvor jeg fik dem til at skære pladerne ud for mig.


Derefter begyndte jeg at montere pladerne til ladcyklen, bund, sider og ender, med møtrikker. Og så manglede det sidste finish jo egent bare – et flot styrbånd.

Voila. Således blev jeg på en hyggelig lørdag eftermiddag ejer af flot funktionel Christiania ladcykel. Og projekt ladcykel blev afsluttet 🙂
Hvis du selv vil kaste dig ud i et lignende projekt, er der masser af gamle ladcykler, som du kan købe på Den Blå Avis

Projektet har kostet mig:

Indkøb af cykelstel: 250 kr.
Plader, møtrikker mm: 600 kr.
I alt: 850 kr.


2 Comments »

  1. Hvilken form for plader brugte du? Det skal vel være nogen der kan klare vand? 🙂 Kh

    Kommentar by Alexander — 14. september 2021 @ 18:48

  2. Hvilket træ har du brugt til siderne? Kh Alexander.

    Kommentar by Alexander — 14. september 2021 @ 18:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/2/1/jacobdklarsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-naked/comments.php on line 51