Hurtig nem pizza

28. januar 2016 by jacobdklarsen

Dato: 28. januar 2016
Kategori: Mad
Tags: Nem aftensmad, Pizza, Fastfood, Gedeost, Kartofler, Rosmarin, Gorganzola

Jeg er startet op på en ny arbejdsstilling på arbejdet, hvilket betyder smålange arbejdsdage og at jeg er ret bombet når jeg kommer hjem fra job. Sådan har det været i et par uger nu. Samtidig har jeg gang i forskellige ting ved siden af jobbet, hvorfor jeg ikke er ret meget hjemme for tiden.
– Så i tirsdags besluttede jeg mig for at aflyse mine aftaler om aftenen, lave en omgang hurtig nem pizza, tænde for fjernsynet og kaste mig i sofaen. Jeg skulle have været til generalforsamling i en forening, der plejer at udvikle sig til en laaang affære. Selvom der bliver serveret stegt flæsk og persillesovs, tror jeg nu at jeg tog den rigtige beslutning.Hurtig nem pizza

Når jeg laver pizza plejer jeg at bruge denne opskrift til pizzadejen:
pizzadej opskrift

(nogle gange køber jeg også bare den billige færdiglavet fyldt med lort pizzadej fra supermarkedet)

Jeg lavede to slags:
1. Gorganzola og rødløg

2. Kartofler, rosmarin, gedeost og olivenolie
Rosmarin, kartoffel og gedeost pizza
Kartoffel gedeost pizza

 

Hvis du vil have mere inspiration til, hverdags pizzaer kan du læse mit tidligere indlæg om det i dette indlæg: Hjemmelavet pizza
hjemmelavet pizza


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/2/1/jacobdklarsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-naked/comments.php on line 51