Detmobilemosteri.dk – Et mobilt mosteri

4. september 2015 by jacobdklarsen

Dato: 04. september 2015
KategoriProjekter
TagsSpis Naturen, Æbler, Æblemost, Cider, Mosteri

Jeg har de sidste par år mostet æbler for forskellige folk. Primært venner og familie. Det har jeg skrevet lidt om i dette indlæg, hvor jeg også gennemgår, hvordan æblemost laves.

Sidste år arrangerede jeg en række forskellige arrangementer, hvor folk kunne komme forbi med deres æbler fra deres egen have og få mostet deres æbler til æblemost.
Det var en stor succes og folk glade. Specielt var det en succes for børnefamilerne, der havde en virkelig hyggelig dag, hvor de sammen med børnene havde gået og samlet og plukket æbler i haven, og derefter set æblerne blive forvandlet til lækker æblemost.
Billede 30-08-14 10.31.36

10700283_522979934503696_3134214809873407241_o

Flere folk fortalte mig desuden at de havde så mange æbler hjemme i deres haver, at de ikke anede, hvordan de skulle få dem alle transporteret til disse arrangementer.
– På den måde fik jeg ideen: Hvis bjerget ikke vil komme til Muhammed, må Muhammed komme til bjerget. Hvis folk ikke vil komme med deres æbler til mig og mine maskiner, må jeg komme hjem til folk og deres æbler med mine maskiner.

Derfra fik jeg ideen til et kørende mosteri, der kører hjem til folks haver og presser æblerne, hvor de befinder sig. Et mobilt mosteri!
På den baggrund har jeg startet virksomheden Det Mobile Mosteri – http://detmobilemosteri.dk

Det mobile mosteri logo

Det mobile mosteri banner

På den måde slipper folk for at leje et mosteri i dyre domme eller selv investere i de dyre maskiner, såsom frugtkværn og frugtpresser.

Ideen er at folk med æblertræer, eller andre frugttræer, bestiller Det mobile mosteri, som derefter på et aftalt tidspunkt kører hjem og presser æblerne til æblemost.
Udover dette ydes der vejledning til, hvordan æblemost kan blive lavet til cider.

Så, hvis du har en æbler i din have så skynd dig ind på www.detmobilemosteri.dk og find mere information.
– Eller spred budskabet til dem, der kender der har æbler i deres have, som normalt blot ligger og rådner på græsplænen.

Lækker frisk æblemost lej mosteri


2 Comments »

 1. hej
  flot side…
  må jeg bruge din side på min hjemmeside,,, altså,, et link til din side…

  Kommentar by hanne-christiane — 16. november 2016 @ 12:15

 2. Hej Hanne-Chrisiane

  Tak og det kan du tro at du må.
  Både https://www.jacobdklarsen.dk og http://www.detmobilemosteri.dk

  Kommentar by jacobdklarsen — 17. november 2016 @ 7:26

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/2/1/jacobdklarsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-naked/comments.php on line 51