Blæksprutte, mango, tang og koriander

18. april 2015 by jacobdklarsen

Dato: 18. april 2015
Kategori: Mad
Tags: Fisk & Skaldyr, Blæksprutte, Lime, Koriander, Mango, Ingefær, Chili, Tang

Efter at være blevet færdig med aquaponic-projektet har jeg fået mere tid igen, hvilket er virkelig dejligt. Jeg er ikke så god til at slappe og lave ingenting, men en gang imellem er det altså bare virkelig dejligt at have tid til at kaste sig i sofaen og se nogle gode serier på Netflix. Det får jeg nok desværre ikke tid til i denne weekend, eller jo.. Jeg kunne jo gøre det nu, i stedet for at skrive det her indlæg., Udover lige denne times tid så har jeg en dejlig travl weekend, som er fyldt med gode ting og sager.

I går, fredag, var jeg taget hjem til Torslunde for at slappe af med min Far og Helle. Vi blev inviteret op til vores genbo, et ældre, men friskt, ægtepar. Jeg har mange dejlige minder fra ægteparrets hus og have, så det var virkelig hyggeligt at bruge en aften i deres selskab.
I dag, lørdag, stod jeg tidligt op og var ude at dømme fodbold på Kløvermarken. En kedelig serie 4 kamp uden den store dramatik. Men så fik jeg da rørt mig lidt og nydt det dejlige forårs vejr. På vej mod omklædningsrummet mødte jeg en af nogle af mine bedste venner, der var på vej ud at spille en kamp for deres fodboldhold. Det viste sig at en gammel bekendt også spillede på deres hold, så det var jo også meget sjovt lige at hilse på ham. Jeg skulle egentligt have været ude ved min båd og istandsætte den, men besluttede at blive og se deres kamp i stedet. Det var nu meget hyggeligt.

I aften har min moster inviteret mig ud at spise på Den Lille Fede for at fejre hendes fødselsdag og min 2-års(ædruelighed)dag.
I morgen skal jeg ud at dømme fodbold igen, bagefter skal jeg på Brøndby Stadion og se dem tage revanche mod Hobro på det nye græstæppe. Efter kampen kommer en god ven forbi og så står den ellers på Game Of Thrones-marathon. Genial weekend!

Når, men i dag da jeg cyklede hjem fra Kløvermarken sprang mit dæk selvfølgelig. Jeg blev så bange, pga. det høje smæld, at jeg nær var væltet af cyklen midt på Christianshavn. Flot. Så for at forkæle mig selv lidt, besluttede jeg mig for at tage hjem og lave en lækker omgang frokost. Da jeg havde lidt blæksprutte tilbage fra blæksprutte-risottoen lavede jeg en salat med blæksprutter, nudler, mango, chili, koriander og tang.

Blæksprutte, mango, chili, koriander og tang

Rating: 51

Forberedelsestid: 10 minutes

Tilberedningstid: 10 minutes

Samlet tidsforbrug: 20 minutes

Blæksprutte, mango, chili, koriander og tang

Lækker nem opskrift på salat med blæksprutte, mango, koriander, chili, tang og nudler. Smager fantastisk!

Ingredienser

 • Blæksprutte
 • Hvidløg
 • Mango
 • Chili
 • Koriander
 • Ingefær
 • Tørret tang
 • Olie
 • Lime
 • Glasnudler

Fremgangsmåde

 • Det tørrede tang lægges i en skål med koldt vand.
 • Blæksprutten skæres i små stykker.
 • Steges på en varm pande med olie og presset hvidløg i et par minutter
 • Herefter lægges de på en tallerken og limesaft hældes over.
 • Nudlerne koges.
 • Den resterende olie fra stegepanden kommes i en stor skål. Spæd eventuelt til med lidt mere olie.
 • Riv ingefær ned i skålen. Chili, salt og peber kommes også i.
 • Mango i små tern, koriander og det opblødte tang kommes også op i skålen.
 • De kogte nudler og blæksprutterne kommes i og det hele røres godt rundt.
 • Så er det klar til at blive serveret.
https://jacobdklarsen.dk/2015/04/18/blaeksprutte-mango-tang-og-koriander/

 

 

 

 

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/2/1/jacobdklarsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-naked/comments.php on line 51