Syltede rødløg

13. februar 2015 by jacobdklarsen

Dato: 13. februar 2015
KategoriMad 
Tags: Eddike, Løg, Sukker, Sild, Rødløg, Lauerbærblade, Syltning

Som jeg tidligere har skrevet om, i dette indlæg, at jeg vild med at sylte. Det er nemt og en genial måde at konservere på, samtidig med at det smager skide godt.
I denne opskrift viser jeg, hvordan du laver syltede rødløg, som kan bruges i burgere, sild og meget andet. De får den lækreste pink farve og smager fantastisk.

Syltede rødløg

Forberedelse: 

Tilberedning: 

Total: 

Opskrift og fremgangsmåde til syltede rødløg. Nemt at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
  • 6 rødløg
  • 3 dl. klar eddike
  • 2 dl. vand
  • 200 gr. sukker
  • 10 peberkorn
  • 3 laubærblade
Fremgangsmåde
  1. Hæld eddike, vand, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en gryde.
  2. Kog det op indtil al sukker smeltet.
  3. Skær rødløgene i ringe eller både. Eller begge dele 😉
  4. Skold et sylteglas og kom løgringene i.
  5. Den kogende lage hældes over løgringene.
  6. Herefter lukkes glasset og sættes på køl i 24 timer.
  7. Herefter er de klar til spisning, og har fået den flotteste farve.
Bemærkninger
Kom evt. en tsk. atamon i glasset for længere holdbarhed.

 


3 Comments »

  1. […] på slåen marineret sild med fennikel og syltede rødløg. Opskriften er brugt til Nordiske mesterskaber i sild […]

    Pingback af Slåen marineret sild — 14. februar 2015 @ 0:51

  2. […] Server på et godt stykke rugbrød med rødløg, eventuelt syltede rødløg, kraftsky og […]

    Pingback af Rådyr rullepølse — 23. februar 2015 @ 19:55

  3. […] sammen med, coleslaw, syltede rødløg, sprøde fritter og […]

    Pingback af Pulled pork i stegeso — 5. marts 2015 @ 14:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment