Dato: 13. februar 2015
Kategori: Mad
Tags: Eddike, Løg, Sukker, Sild, Rødløg, Lauerbærblade, Syltning
Som jeg tidligere har skrevet om, i dette indlæg, at jeg vild med at sylte. Det er nemt og en genial måde at konservere på, samtidig med at det smager skide godt.
I denne opskrift viser jeg, hvordan du laver syltede rødløg, som kan bruges i burgere, sild og meget andet. De får den lækreste pink farve og smager fantastisk.
Syltede rødløg
Forberedelse:
Tilberedning:
Total:
Opskrift og fremgangsmåde til syltede rødløg. Nemt at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
- 6 rødløg
- 3 dl. klar eddike
- 2 dl. vand
- 200 gr. sukker
- 10 peberkorn
- 3 laubærblade
Fremgangsmåde
- Hæld eddike, vand, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en gryde.
- Kog det op indtil al sukker smeltet.
- Skær rødløgene i ringe eller både. Eller begge dele 😉
- Skold et sylteglas og kom løgringene i.
- Den kogende lage hældes over løgringene.
- Herefter lukkes glasset og sættes på køl i 24 timer.
- Herefter er de klar til spisning, og har fået den flotteste farve.
Bemærkninger
Kom evt. en tsk. atamon i glasset for længere holdbarhed.
[…] på slåen marineret sild med fennikel og syltede rødløg. Opskriften er brugt til Nordiske mesterskaber i sild […]
Pingback by Slåen marineret sild — 14. februar 2015 @ 0:51
[…] Server på et godt stykke rugbrød med rødløg, eventuelt syltede rødløg, kraftsky og […]
Pingback by Rådyr rullepølse — 23. februar 2015 @ 19:55
[…] sammen med, coleslaw, syltede rødløg, sprøde fritter og […]
Pingback by Pulled pork i stegeso — 5. marts 2015 @ 14:10