Morgenmad part II

1. november 2014 by jacobdklarsen

Dato: 01. november 2014
KategoriMad 
Tags: Morgenmad, Kaffe, Ost, Pandekager, Æg, Juice, God Start

Som jeg skrev lidt om i dette indlæg er morgenmad vigtigt for mig. Men sådan har det ikke altid været.
I størstedelen af mit unge liv har morgenmad været en nedprioriteret ting. Siden jeg var 16 år har jeg stort set ikke spist morgenmad.
I takt med at jeg blevet mere morgenmenneske har jeg dog fundet ud af, at det med morgenmad måske er en meget god ide. Det giver faktisk en perfekt start på dagen.

I dag spiser jeg morgenmad hver morgen og vil ikke undvære dette. Kort stillet op:
Morgener med morgenmad giver en god start på dagen, og gør at når jeg går ud af hoveddøren er jeg klar til en ny dejlig dag.
Morgener uden morgenmad er ofte hektiske og jeg flyver ud af døren, og er slet ikke klar til at møde den nye dag. Al mit overskud er væk.

Billede 18-10-14 11.24.28

En god start på dagen:
Stå op.
I bad.
Tag tøj på.
Lav kaffe.
Lav morgenmad.
Spis morgenmad og gennemgå dagens aftaler og gøremål. På den måde forbereder jeg mig på dagen og de ting, der venter mig. Jovist, der kan komme ændringer, pludselige opståede situationer osv., men sandsynligheden for dette minimerer jeg kraftigt ved at at være på forkant med dagens aftaler og gøremål allerede fra dagens start.

Langt de fleste morgener laver jeg bare en ostemad, et blødkogt æg og en kop kaffe. Og så har jeg altid noget hjemmelavet juice i køleskabet.
Billede 28-10-14 08.53.17 (1)

Billede 14-10-14 08.39.27

Andre morgener kan jeg godt lide at få noget varmt. Det er ofte frittata. Det tager dog lige lidt længere tid. 

Billede 31-10-14 08.19.01


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/2/1/jacobdklarsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-naked/comments.php on line 51