Rådyr-pariserbøf

19. april 2014 by jacobdklarsen

Dato: 19. april 2014
Kategori: Mad
Tags: Frokost, pocheret æg, jagt, rådyr, vildt 

I dag havde jeg en rigtig stille og rolig lørdag, hvor jeg bare gik og ordnede nogle praktiske ting herhjemme. Noget af det bedste med sådan en lørdag er at have tid til at lave en lækker frokost.
Så jeg tog noget rådyr kød op af fryseren og besluttede mig for at lave en omgang pariserbøf. med rådyr.
Det er en sjov ret at lave og god at øve sig på, hvis man vil være god til at servere pæne retter.

Og så er der bare noget dejligt maskulint og rigtigt over at hakke sit eget kød.

Billede 25-06-14 12.25.21

Normalt bruges der rå æggeblomme til at ligge på toppen af bøffen, men jeg kan godt lide at bytte denne rå æggeblomme ud med et pocheret æg.
Inden jeg pocherer ægget ligger jeg det ned i en skål med et lille skvat æbleeddike. så har hørt at det har nemmere ved at pochere.

Billede 25-06-14 12.16.46

Billede 25-06-14 12.45.33

Og så er det ellers bare at finde din feminine-anretter side frem. og velbekommen.

Billede 25-06-14 12.59.03

Billede 25-06-14 12.59.36



2 Comments »

  1. […] til mange forskellige ting, lige fra peberrodssovs, peberrodcreme, diverse smørrebrød, roastbeef, pariserbøf, wienerschnitzel med dreng osv. Du kan læse nærmere om vild peberrod her: […]

    Pingback af Peberrodscreme af vild peberrod - JacobDKLarsen.dk — 6. juli 2015 @ 13:05

  2. […] Jeg har før lavet et indlæg om pariserbøf, som du kan læse om her. […]

    Pingback af Pariserbøf med vild peberrod — 16. juli 2015 @ 21:22

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment