Ramsløgspesto

16. april 2014 by jacobdklarsen

Dato: 16. april 2014
Kategori: Mad
Tags: Spis Naturen, Pesto, Hjemmelavet, Ramsløg, Parmesan

Og så blev det forår igen. Og så skal der laves ramsløgspesto. Og så spiser og spiser jeg ramsløg. Og så bliver jeg vildt træt af det og kommer det hele i fryseren. Og så tømmer jeg fryseren ud i skralderen.  Og så blev det forår igen. Og så skal der laves ramsløgspesto. Og så spiser og spiser jeg ramsløg. Og så bliver jeg vildt træt af det og kommer det hele i fryseren. Og så tømmer jeg fryseren ud i skralderen.  Og så blev det forår igen. Og så skal der laves ramsløgspesto. Og så spiser og spiser jeg ramsløg. Og så bliver jeg vildt træt af det og kommer det hele i fryseren. Og så tømmer jeg fryseren ud i skralderen…. Men sådan er det jo, og jeg har sådan med mange ting. Men hva pokker. Jeg synes det er vildt hyggeligt at tage ud i naturen og samle ramsløgene. det er en god måde at se foråret komme på.

Indsamling af ramsløg i 2014

Indsamling af ramsløg i 2014

Der kan laves en hel masse af ramsløg. Har en plan om at komme med flere ideer næste år.
Klassikerne over dem er dog denne: Ramsløgspesto.

Ramsløgspesto

Rating: 51

Tilberedningstid: 15 minutes

Samlet tidsforbrug: 15 minutes

Ramsløgspesto

Opskrift til hjemmelavet ramsløgspesto. Nemt at lave og smager fantastisk. Skoven er fyldt med ramsløg og foråret så skynd dig ud at pluk

Ingredienser

 • Ramsløg
 • God rapsolie
 • Parmesan
 • Pinjekerne eller mandler

Fremgangsmåde

 • Blend alle ingredienser sammen.
 • Smag til. Skal der mere ramsløg i? Mere olie? Med parmesan? Flere mandler?
https://jacobdklarsen.dk/2014/04/16/ramslogspesto/


2 Comments »

 1. […] med ramsløg: Ramsløgspesto. Klik her for at se opskriften. Klassikeren over dem […]

  Pingback by De bedste opskrifter med ramsløg — 14. marts 2015 @ 12:31

 2. […] også godt med ramsløgpesto og […]

  Pingback by Stegt skrubbe med remoulade — 19. marts 2015 @ 20:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/2/1/jacobdklarsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-naked/comments.php on line 51