Spansk Frittata

13. april 2013 by jacobdklarsen

Dato: 13. april 2013
Kategori: Mad
Tags: Spanien, Chorizo, ÆgSpansk Mad, Frittata, Gedeost, Froksot

Min svoger har lært mig at man altid skal have æg i køleskabet. Altid. Hvorfor? – Fordi så kan man altid lave en hurtig frittata, som er en spansk omelet. Det tager rundt regnet 5 minutter og kan snildt udgøre en god solid frokost eller nem aftensmad. Der findes mange forskellige udgaver af frittata. Den største forskel er ofte om der bruges kartofler eller ej. Jeg plejer at bruge, hvad jeg lige har i køleren. Dog er grundstammen altid: 1. Steg kort peberfrugter, løg og rødløg og evt. chorizo. 2. Lav en æggemasse som hældes over fyldet. 3. Sæt i ovnen 4. Tilsæt tomater og gedeost 5. Bag færdig til det æggemassen har fået en flot skorpe. DSC00845 Photo 21-10-12 18.06.26 Photo 21-10-12 18.06.32


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/2/1/jacobdklarsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-naked/comments.php on line 51