Cuisine: Dansk
Author: jacobdklarsen
Prep time: 20 min
Cook time: 60 min
Total time: 1 Timer 20 min
Opskrift og fremgangsmåde til at lave rådyr rullepølse med persille, rødløg og enebær. Nemt at lave og smager bedre end supermarkedets kedelige rullepølse.
- Rådyrslag
- Persille
- Rødløg
- Salt og peber
- Enebær
- Tørret rosmarin
- Husblas
- Laurbærblade
- Start med skær slaget fri far ribbene.
- Skær derefter sener, hinder, osv. fra så du kun har kødet, med lidt fedt, tilbage.
- Kom derefter godt med salt på kødet.
- Hakket persille og rødløg kommes på slaget.
- I morder knuses godt med hvid peber (almindelig peber kan også gå an), enebær og tørret rosmarin.
- Blandingen fordeles på slaget.
- Husblas lægges på slaget, hvorefter der rulles sammen og bindes stramt med en kødsnor.
- Rullepølsen lægges i en gryde med vand, laubærblade, peberkorn og løg og koges i en times tid.
- Derefter skal rullepølsen bare lægges i pres i en rullepølsepresser i et døgn. Læg eventuelt rullepølsen i pose. Det holder på saften og så slipper du for at gøre presseren ren.
- Derefter er den klar til at blive spist. Velbekommen.
Server på et godt stykke rugbrød med rødløg, eventuelt
syltede rødløg, kraftsky og persille.
Recipe by Jacobdklarsen.dk at https://jacobdklarsen.dk/2015/02/23/radyr-rullepolse/
3.2.2925