Cuisine: Danmark
Author: jacobdklarsen
Prep time: 15 min
Cook time: 1 Timer 30 min
Total time: 1 Timer 45 min
Her er min opskrift og fremgangsmåde til en lækker lammerullepølse med chili, hvidløg og persille. Nem at lave og smager bedre end slagterens.
- Lammeslag
- Persille
- Chili
- Salt
- Peber
- Hvidløg
- Rødløg
- I nedenstående fremgangsmåde har jeg brugt to små lammeslag fremfor ét stort. Årsagen var at jeg ikke kunne skaffe et stort, men kun to små ;)
- Start med at fjern overflødigt fedt fra slaget. Personligt fortrækker jeg så lidt fedt som muligt. Også mindre end på nedenstående billede.
- Fold slaget ud og kom godt med salt, peber, finthakket rødløg, presset hvidløg(efter temperament), persille og chili på.
- Rul slagene tæt sammen og bind med kødsnor. Og hvis du er sejere end mig, lærere du at binde på den-der-rigtige-se-mig-jeg-er-kok måde.
- Derefter skal den koges i ca. 1-1½ time og så ned i kødpresseren. Jeg plejer at komme kødet i en plasticpose efter det har kogt og inden det kommer i presseren. Så bliver safterne inde i posen og kødpresseren behøver du ikke at rengøre. 1 stk. gratis husmoderråd fra 24årige Jacob. flot.
Server på sprødt godt rugbrød med rødløg og evt. sky.
Recipe by Jacobdklarsen.dk at https://jacobdklarsen.dk/2013/12/13/hjemmelavet-lammerullepolse/
3.2.2925