Dato: 12. juli 2015
Kategori: Mad
Tags: Pariserbøf, Æg, Peberrod, Sanker, Spis Naturen, Karse, Nem aftensmad
Som jeg skrev om i sidste uge var jeg i sidste uge ude at sanke vild peberrod i Amager Fællede.
Planen var at jeg ville prøve at lave alt muligt sjovt at avanceret af disse rødder, men jeg har haft temmelig travlt de sidste par uger.
Tiden går med at gøre mig klar til min en vandretur på 4 uger i Spanien, som starter på torsdag d. 23/07-2015. Så er det er arbejde i dagstimerne. Så er der nogle venner der skal ses. og familie. Opstart af min første virksomhed pr. 1/9 september. En AC/DC koncert. og lidt en sød pige. Når ja, og sidste weekend brugte jeg i skoven med et bål, en masse god mad og en god ven.
– Alle gode ting, som jeg har selv valgt at bruge min tid på. Jeg værdsætter virkelig at have sommerferie fra studiet, så jeg har tid til at bruge min fritid på lige præcist de ting jeg vil.
Men når tiden er knap, bliver min aftensmad også hurtig og nem. Derfor lavede jeg i dag en hurtig omgang pariserbøf ala tøm-køleskabet i dag.
Jeg havde æg, karse, salat og rødløg og noget godt hakket oksekød. Og så var der jo oplagt med pariserbøf.
Jeg har før lavet et indlæg om pariserbøf, som du kan læse om her.
Jeg laver ok tit pariser bøf. Det er nemt. Smager godt og ser pænt ud.
Ristet toastbrød.
Salat.
Revet peberrod.
Rødløg, syltede ramsløgknopper, tomat og karse,
Æggeblomme. Kør. Nemt.
Sådan så det ud da jeg lavede pariserbøf med porcheret æg.
H
ej