Dato: 04. juli 2015
Kategori: Mad
Tags: Spis Naturen, Selvforsyning, Sanker, Peberrod, Appetizer Kanape, Snack, Forret
Jeg har en god kollega, der for et par måneder siden købte en lejlighed på Islands Brygge et spytklat fra Amager Fællede. Da Amager Fællede er et fint sted at at tage ud at sanke fødevare, havde min kollega og jeg i noget tid talt om at tage ud at lede sjove grøntsager og blomster, som vilde asparges, hyldeblomst, ramsløg, havtorn osv.
I sidste uge tog vi derfor en gåtur i Amager Fællede efter fyraften og ledte efter sjove urter. Udover hyld og hybenroseblade gik jagten efter vild peberrod, som det lykkedes os at finde via appen Sanker.
Vild peberrod smager virkelig godt. Stærk skarp smag, som giver wasabi og dijonsennep kamp til stregen.
Vild peberrod kan bruges til mange forskellige ting, lige fra peberrodssovs, peberrodcreme, diverse smørrebrød, roastbeef, pariserbøf, wienerschnitzel med dreng osv.
Du kan læse nærmere om vild peberrod her: www.sanker.dk/peberrod
Som I kan læse i dette indlæg, Små snacks, laver jeg tit små appetizere til forret. Dette gjorde jeg også i sidste uge, hvor jeg lavede peberrodscreme af vild peberrod.
Rating
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 3-4 tsk revet peberrod
- Salt og peber
[…] jeg skrev om i sidste uge var jeg i sidste uge ude at sanke vild peberrod i Amager Fællede. Planen var at jeg ville prøve at lave alt muligt sjovt at avanceret af disse […]
Pingback by Pariserbøf med vild peberrod | JacobDKLarsen.dk — 16. juli 2015 @ 20:58