Dato: 27. oktober 2014
Kategori: Mad
Tags: Salat, Frisésalat, Granatæble, Lever, Vildt, Sund mad, Fasan
I går, søndag, stod jeg i mit lille køkken stort set hele dagen.
Jeg havde min far og hans kæreste Helle på besøg. Vi tog i biffen og så Fasandræberne og bagefter hjem og spise lækker mad.
Jeg havde en tre retters menu, bestående af: Cacio e pepe med trøffel. Svamperisotto, Kalveindelår og frisk grøn salat. Hjemmelavet nougat mazarintærte.
En rigtig hyggelig aften.
De mange timer i køkkenet i går betød til gengæld at jeg ikke gad at lave det store ud af maden i dag, så det blev en nem lækker salat med fasanlever.
Fra da jeg ordnede fasaner forleden, havde jeg lagt en del lever til side.
På en pande smeltede jeg smør og kom friskhakket rosmarin, timian og rødløg på panden, samt lidt salt og peber.
På med leveren. De skal ikke have særlig længe. De må ikke blive tørre.
Salaten skylles og granatæblekerne pilles ud. Og de tre ting anrettes sammen.
Da frisésalaten er anelse bitter lavede jeg en hurtig dressing bestående af olivenolie, honning og lidt citron.