Dato: 24. september 2014
Kategori: Mad
Tags: Svampe, Kantareller, Frokost, Spis Naturen, Løg, Timian, Hvidløg
Da jeg havde lidt kantareller tilovers fra min kantareltærte i søndags lavede jeg en af verdens lækreste mundhapsere i går.
Smørstegte kantareller på brød med løg, hvidløg og frisk timian. lidt salt og peber. guddommeligt!
Det er virkelig nemt.
Hak hvidløg og løg fint. efter temperament.
Steg kantaraller, løg og hvidløg i lidt smør. Kom lidt salt og peber på.
Smæk det op på et ristet brød og pynt med frisk timian.
Hold nu kæft det smager godt.
ps. i går fandt jeg faktisk mine første kantareller! har været ude i en del skove efterhånden og ledt og ledt, men aldrig haft held til at finde nogle selv.
Det lykkedes så i går. 4 små pæne kantareller! YES!
Disse kantareller er fra torvehallerne. sikkert fra polen eller sverige.
Mhmmm hvor ser det lækkert ud! Din blog indeholder så mange lækre sager og er en kæmpe inspiration 🙂
Amalie, sundesager.dk
Kommentar by Amalie — 24. september 2014 @ 19:27
Ah, havde slet ikke set din søde kommentar 🙂
Tak Amalie!
Kommentar by jacobdklarsen — 29. september 2014 @ 17:08