Dato: 20. juli 2014
Kategori: Mad
Tags: Appetizer, Snack, Forret, Kanape, Tapas, Sardiner, Ansjoser, Aioli, Hvidløg, Ceviche, Torsk, Kammusling, Laks, Salturt, Basilikum, SkorzonerrodI lørdags havde jeg fødselsdag. Hurra for mig.
I den anledning havde jeg inviteret familien ind til lidt lækker mad, og i stedet for velkommenchips havde jeg valgt at nogle små hapsere.
Jeg elsker tapas og synes det er sjovt at stå og lave sådan nogle små mundfulde.
Nedenstående er et lille udpluk af mine favoritter:
Teriyaki marinerede kammuslinger med mascarpone, pistacienødder og basilikum
Laks, creme fraise, stenbidderrogn og fennikel
Avocado, ansjoser, grillet peberfrugt, salt og citron.
Torske ceviche, salturt og rosenpeber
Røgede østers med ramsløgmayo
Ramsløgsmør-stegte skorzonerrødder
[…] I kan læse i dette indlæg, Små snacks, laver jeg tit små appetizere til forret. Dette gjorde jeg også i sidste uge, hvor jeg lavede […]
Pingback by Peberrodscreme af vild peberrod - JacobDKLarsen.dk — 6. juli 2015 @ 13:06